NML blir en del av Parat og YS – en styrket fagforening for framtiden
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Det å dele faktaopplysninger om meieriprodukter er viktig. Melk.no og NML skal samarbeide om å "dele det glade budskap"!
Meieriprodukter, kosthold, ernæring og bærekraft. Alle har sterke meninger om dette. Betydningen av å få frem dokumenterbare faktaopplysninger har aldri vært så viktig som nå. Derfor har Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no) og NML/Meieriposten blitt enige om tettere samarbeid for å sikre mer faktabasert opplysninger i sine publikasjoner. Fra samarbeidsmøtet; fra venstre, Terese Glemminge Arnesen (innholdsrådgiver, melk.no), Ellen Kathrine Ulleberg (fagsjef, melk.no), og Anne Bergman (adm.sekretær NML) - i tillegg bak kamera; Ottar Olden (generalsekretær og redaktør NML) #melk.no #opplysningskontoret for meieriprodukter #Norske Meierifolks Landsforening.
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!