NML blir en del av Parat og YS – en styrket fagforening for framtiden
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Vervekampanje i NML!
Vi vokser – men har plass til flere! Verver du en kollega til NML nå, vanker det både vervepremie og kontingentfri juni for det nye medlemmet. Bli med og styrk fellesskapet i Norske Mat- og meierifolks Landsforening! Like viktig som før er at vi alle er med og støtter oppunder organisert arbeidsliv og partssamarbeidet i Norge - det å bli organisert er det første steget!
Vervekampanje i NML – vi vokser videre!
Norske Mat- og meierifolks Landsforening (NML) har god tilstrømming av nye medlemmer – og det er gledelig! Likevel har vi fortsatt plass til flere i vår stolte partipolitiske uavhengige fagforening med lange tradisjoner, som er fleksibel og inkluderende og ikke minst et sterkt fagfellesskap.
Like viktig som før er at vi alle er med og støtter oppunder organisert arbeidsliv og partssamarbeidet i Norge - det å bli organisert er det første steget! Som fagforening har NML lange tradisjoner for å sikre medlemmenes rettigheter i partssamarbeidet – både lokalt og sentralt. Sammen står vi sterkere, og derfor trenger vi flere med på laget.
Nå setter vi ekstra trykk på verving, og håper DU vil bidra:
Kampanjefordeler:
- Nye medlemmer får juni som en kontingentfri måned.
- Deg som verver venter en hyggelig vervepremie!
Verv nå – og bidra til å gjøre NML enda sterkere!
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!