NML blir en del av Parat og YS – en styrket fagforening for framtiden
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Som en fortsettelse av å belyse vår industri og bransje, har NML vært på besøk hos Synnøve Finden Namsos.
NML på besøk hos Synnøve Finden i Namsos, et spesialanlegget som produsere mange spennende produkter. Blant mange, vil vi gjerne fremheve smaksopplevelsene lokalosten Gårdsost og langtidslagret Rabagast. Flott møte med mange engasjerte medarbeidere som forteller at det er nyheter på gang…
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!