NML blir en del av Parat og YS – en styrket fagforening for framtiden
1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Mat- og meieriposten har vært på bedriftsbesøk hos FrostaChips og vi vil komme med en mer utfyllende artikkel i fagbladet. Se hva som skjer.......
Velkommen til FrostaChips, sier en engasjert, travel, men smilende produksjonssjef Lars Erik Ertsås!

Vi fikk høre om hvordan bedriften ble til og hvordan det har gått, etter 6 måneders drift. Her må vi øke produksjonen, sier Lars Erik.
Vi møtte engasjerte medarbeidere som forteller om en spennende reise med lokalmat og foredling lokalt. Les mer om dette og hør hva de ansatte har å fortelle i Mat- og meieripostens neste nummer.



1. september blir NML en del av Parat og YS. Les hva det betyr for deg – og hvordan du kan bruke medlemsfordelene, følge med i Mat- og meieriposten og bli med i vervekampanjen!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!