Et av landets eldste fagblad med mye spennende fagstoff

Mat- og meieripostens utgave 1, 2025, er klar!

Årets første utgave av Mat- og meieriposten sendt til trykking, og allerede nå kan abonnenter lese den digitale utgaven. God lesning!

Mat- og meieripostens utgave 1, 2025, er klar!

Årets første utgave av Mat- og meieriposten er her!

Nå kan du lese siste nytt om utviklingen i norsk meieri- og matindustri, utfordringer og muligheter i bransjen, og få faglige innblikk fra både inn- og utland. Den digitale utgaven er allerede tilgjengelig, og papirutgaven er på vei.

Er du ikke abonnent? Besøk oss og få med deg fagstoffet som engasjerer bransjen!


Flere søker seg til matfag på Tynset

20 august 2025

Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.

Scroll til toppen